Maaltijden

Op school kan je ofwel warme maaltijden nemen of boterhammen eten. Voor het middagtoezicht wordt een vergoeding gevraagd via de maandelijkse schoolrekening. In de eetzaal zorgen we voor een rustige sfeer en aan tafel worden de regels van de wellevendheid toegepast.

Warme maaltijden

De warme maaltijden worden telkens op maandagmorgen voor de hele week doorgegeven aan de firma die de maaltijden levert. Op maandagmorgen worden de aantallen voor de beginnende week doorgegeven. De kleuters en de leerlingen van de lagere klassen kunnen enkel een warme maaltijd bestellen via het voorgedrukte briefje dat de kinderen naar huis meekrijgen. Die briefjes vind je terug op deze pagina. Die briefjes gelden dan ook voor de school als bewijs van bestelling en zo is er nooit eten te veel of eten te weinig.

Indien uw kleuter of leerling een warme maaltijd heeft aangevraagd en toch afwezig is, gelieve het secretariaat voor 8u50 te verwittigen van die afwezigheid.

Indien er niet verwittigd wordt, zijn we genoodzaakt om die aangevraagde maaltijd toch via de facturatie aan te rekenen. Indien uw kind onverwachts op school wenst te eten, dan kan nog een maaltijd besteld worden op het secretariaat tot 8u50.

Boterhammen

Men kan ook boterhammen meebrengen en daarbij soep of plat water drinken. De kinderen mogen water van thuis meebrengen. Er worden geen drankjes van thuis meegebracht voor het middagmaal. Indien uw kind boterhammen wenst te eten, kan dat ook op het briefje voor de middagmalen (downloaden via deze pagina) genoteerd worden.

Menu november 2018

Hier zie je de menu november 2018.

Voorgedrukte maaltijdbriefjes

Download ze hier.